Pastırmalı Madımak

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kaşık tereyağında pastırmaları çok az pişirip beklemeye alın. Tencerede tereyağını eritin. Soğanı küp şeklinde doğrayıp tereyağında pembeleştirin. Kıymayı ilave edin. Karıştırarak birlikte kavurun. Tuz ve pul biberini ayarlayın. Kurutulmuş madımakları kaynayan suda 5 dakika haşlayıp süzün ve tekrar sudan geçirin. Madımakları kıymalı karışımın üzerine ekleyin. 1 su bardağı sıcak suyu ilave edin. Su kaynamaya başladığında bulguru ekleyin ve kısık ateşte 20 dakika kadar pişirin. Ocağın altını kapatmadan önce pişirdiğiniz pastırmaları ekleyin. Karıştırıp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.