Kestaneli Ve Kaju Fıstıklı Milföy Tatlısı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KESTANELERİ haşlayın ve kabuklarını soyun. Ezdikten sonra içine krema, tozşeker ve dövülmüş kajuyu ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırın. Oda sıcaklığında 5 dakika beklettiğiniz milföy hamurlarını elinizle hafifçe açın. Bir kenarına kestaneli harçtan koyun ve rulo şeklinde sarın. Diğer milföy hamurlarını da aynı şekilde hazırlayıp, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirin. Ilındıktan sonra üzerine pudraşekeri serpin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.