SOĞANLARI rendeleyin. Dolmalık fıstıklarla birlikte zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine yıkanmış pirinç ve kuş üzümünü ekleyin. 1.5 kahve fincanı su ilave edip, pirinçler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. ?eker, tuz, tarçın ve yenibahar ekleyip karıştırın. Limon suyunu da ilave edip, soğumaya bırakın. Elmaların üst kısmından bir parmak kalınlığında kapak kesin. Sivri uçlu ince bir bıçakla elmaların içini oyun. Hazırladığınız karışımı elmaların içine doldurun ve tencereye dizin. Üzerine bir kahve fincanı su ekleyip kısık ateşte elmaların kabukları yumuşayana kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.