Panna Cotta (İtalyan Mutfağı) Tarifi

Panna cotta tarifi... Yazın serin serin yiyebileceğiniz panna cotta nasıl yapılır?

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kasede un ve vanilyayı çok az sütle ezin. Kalan sütü ısıtıp, şekerle muzu ekleyin. Hazırladığınız karışıma kiraz şekerlemesi ilave edin. Unlu karışımı karıştırarak ekleyin. Tencereyi ocaktan alın. Kremayı katıp, karışımı fırın kaplarına pay edin. 180 derece fırında üzeri çok kızarmadan pişirip, dilediğiniz bir sosla servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...