Panna Cotta (İtalyan Mutfağı) Tarifi
Panna cotta tarifi... Yazın serin serin yiyebileceğiniz panna cotta nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir kasede un ve vanilyayı çok az sütle ezin. Kalan sütü ısıtıp, şekerle muzu ekleyin. Hazırladığınız karışıma kiraz şekerlemesi ilave edin. Unlu karışımı karıştırarak ekleyin. Tencereyi ocaktan alın. Kremayı katıp, karışımı fırın kaplarına pay edin. 180 derece fırında üzeri çok kızarmadan pişirip, dilediğiniz bir sosla servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL