Levrek Buğulama Kereviz-Patates Püresi Eşliğinde
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kereviz ve patatesleri ayrı ayrı iyice haşlayın. Suyunu süzüp, blenderden geçirin. Kereviz, patates, krema, beyaz biber ve tuzu karıştırıp, püre haline getirin. Levrekten fileto çıkarın ve buharlı pişiricide pişirin. Eğer buharlı pişiriciniz yoksa, bir tencereye 1/3 oranında su koyarak üzerine süzgeç yerleştirin. Levreği süzgece alın. Tencerenin kapağını kapatıp, 15-20 dakika pişirin. Servis tabağına alıp, istediğiniz şekilde süsleyin. Kereviz- patates püresi eşliğinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL