Öncelikle balıkları ayıklayıp , yıkayın ve bir kenara alın. Tereyağını bir tavaya alıp, eritin. İçine rendelenmiş soğan ve sarımsak, kıyılmış mantar, sivri ile kırmızı biber, maydanoz, dereotu, küp doğranmış domates katın. Tüm malzemeyi iyice kavurun. Soya sosu, karabiber ve pul biber ilave ettikten sonra ocağın altını kapatın. Mantarlı malzemenin yarısını güveç kabının dibine yayın. Üzerine balıkları dizin ve kalan malzemeyi boşaltın. En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.