Ispanaklı Somon

Hem pratik hem de sağlıklı bir akşam yemeği için mükemmel bir tercih! Ispanaklı somon
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Somonların üzerlerine tuz ve karabiber serpip, 5 dakika dinlendirin.
-
2
Ayçiçek yağı geniş bir tencereye alıp, küp doğranmış soğan ve rendelenmiş zencefili soteleyin. Küp doğranmış havuç ekleyip, yumuşayana dek karıştırın. Küp doğranmış domates ilave edin. İrice doğranmış ıspanak katıp, 5 dakika pişirin. Somonları ıspanaklı harcın üzerine yerleştirin. Nane ve pul biber serpin.
-
3
Limon suyu ve su ekleyip, tencerenin kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Üzerine krema gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL