Balık Ezmesi

Balık Ezmesi

Denizin taptaze lezzetlerini sofralarınıza taşıyan balık ezmesi, hafif ve pratik bir atıştırmalık olarak öne çıkıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Temizlenmiş balığın filetosunu çıkarın ve haşlayın. Kepçe ile suyun içinden alın ve elinizle didikleyip, bir kenara koyun. Yapraklarına ayırdığınız lahanayı robottan geçirin ve derin bir kaba alın.
  • 2
    İçine robottan geçirdiğiniz ceviz içi ile mayonezi ekleyip, karıştırın. Balık, sarımsak, ufalanmış ekmek içi, limon suyu ve tuzu katın. Tüm malzemeyi karıştırın ve bekletmeden servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...