Glomargan Sausages(Glamorgan pane)(İngiliz Mutfağı'ından)
![Glomargan SausagesGlamorgan paneİngiliz Mutfağıından](https://ia.tmgrup.com.tr/a571cc/483/272/0/27/430/269?u=https://i.tmgrup.com.tr/sfr/2024/08/27/glomargan-sausagesglamorgan-paneingiliz-mutfagiindan-1724740409381.jpg)
Glomorgan sosisleri, Galler mutfağından geleneksel ve lezzetli bir vejetaryen alternatiftir. Et yerine peynire, sebzelere ve ekmek kırıntılarına dayanan bu sosisler, özellikle cheddar peyniri, havuç ve pırasa ile hazırlanır.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Baharatları, yarım çay kaşığı dereotunu, hardalı, rendelenmiş soğanı, ufalanmış ekmek içini, beyaz peyniri, yumurta sarılarını, tuz ve karabiberi iyice karıştırın. Malzemeler özleştikten sonra ceviz iriliğinde parçalar koparın.
-
2
Parmak şeklinde köfteler hazırlayın. Köfteleri önce una, sonra çırpılmış yumurta akına ardından da galeta ununa bulayın. Kızdırılmış ayçiçek yağında kızartın. Sıcak olarak haşlanmış ve dilimlenmiş patatesle, soğuk olarak ise yeşil salatayla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL