Enginarlı Dip Sos
 
                                                Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Enginarları küçük parçalar halinde doğrayın. Ispanakları iyice yıkayıp kıyın.
- 
                    2
                    Geniş bir tavaya zeytinyağını alın. Ezilmiş sarımsağı ekleyip orta ateşte 1 dakika soteleyin. Kıyılmış ıspanakları ekleyin. Suyunu çekene kadar 2-3 dakika pişirin. Enginarı ilave edin. 1-2 dakika pişirin.
- 
                    3
                    Ispanak ve enginar karışımını bir karıştırma kabına alın. Üzerine labne peynirini, rendelenmiş parmesan peynirini, mayonez ve krem peyniri ekleyin.
- 
                    4
                    Karışımı blender'den geçirin. Tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın
- 
                    5
                    Hazırladığınız karışımı fırın kabına alın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyene kadar pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    