Fırında Atıştırmalık Karnabahar

Fırında Atıştırmalık Karnabahar

Evinde günlük yemeğini pişirip, çocuklarının dengeli ve sağlıklı beslenmelerine özen gösteren iki çocuk annesi Dilşat Yaşar, “her yaştaki çocuklar” için son derece lezzetli tarifler hazırladı.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Karnabaharları minik çiçeklerine ayırıp, geniş bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı, toz kırmızıbiber ve tuz ilave edip harmanlayın.

  • 2

    Karışımı pişirme kağıdı ile kaplanmış iki adet fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 30 dakika (biraz daha kurumasını isterseniz 10 dakika daha bekletebilirsiniz) pişirin.

  • 3

    Fırından alıp, ılık olarak servis yapın.

    AŞÇININ NOTU
    Çocuklarınız baharat seviyorsa pulbiber ve karabiber de ilave edebilirsiniz.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...