Fırında Atıştırmalık Karnabahar

Fırında Atıştırmalık Karnabahar

Evinde günlük yemeğini pişirip, çocuklarının dengeli ve sağlıklı beslenmelerine özen gösteren iki çocuk annesi Dilşat Yaşar, “her yaştaki çocuklar” için son derece lezzetli tarifler hazırladı.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Karnabaharları minik çiçeklerine ayırıp, geniş bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı, toz kırmızıbiber ve tuz ilave edip harmanlayın.

  • 2

    Karışımı pişirme kağıdı ile kaplanmış iki adet fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 30 dakika (biraz daha kurumasını isterseniz 10 dakika daha bekletebilirsiniz) pişirin.

  • 3

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...