Rezene (Arapsaçı) Çorbası Tarifi
Ana yemek öncesinde her zaman tercih edilen ve oldukça lezzetli olan rezene çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Rezene kökü, rezene dalı, havuç ve patatesi temizleyip irice doğrayın. Suyu bir tencereye alıp ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca üzerine rezene kökü ve havucu ilave edin. 30 dakika pişirip, rezene sapı, patates, zeytinyağı, tuz ve tane karabiber ekleyin. Patates yumuşayana dek pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL