Mengen Çorba Tarifi

Leziz, doyurucu ve şifa kaynağı olan mengen çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Eti 2 su bardağı suyla birlikte bir tencereye alın ve 20 dakika haşlayın. Daha sonra tencereden çıkarın ve didikleyip yeniden tencereye ilave edin. Tüm sebzeleri temizleyip küp doğrayın. Daha sonra et suyu ile birlikte tencereye ilave edin. Tereyağı ve tuz ekleyip, sebzeler yumuşayana kadar pişmeye bırakın. Diğer taraftan terbiye malzemesini bir kaba alıp çırpın. Azar azar çorbaya ilave edin. Bir iki taşım kaynatıp ocaktan alın. Çorbanın üzerine ince kıyılmış maydanoz ve dereotu ekleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.