1 su bardağı ince kıyılmış lahana turşusu
yarım su bardağı
İnce kıyılmış salatalık turşusu
200 gram tavuk eti
3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Yarım kırmızı biber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı biber salçası
2 su bardağı tavuk suyu
4 su bardağı sıcak su
1 su bardağı haşlanmış nohut
Lahana turşusu ve salatalık turşusunu ayrı kaplara alıp, üzerlerine su ilave edin. Fazla tuzlarını almak için birkaç defa sularını değiştirerek 2 saat suda bekletin ve süzün. Tavuk tini kuşbaşından daha küçük doğrayın.
Ayçiçek yağını bir tencereye alıp tavuğu kavurun. İnce kıyılmış kırmızı biberi ekleyip bir iki dakika çevirin. Üzerine tereyağı ve lahana turşusunu katın. Kavrulunca salçayı ilave edin. Bir iki dakika sonra salatalık turşusunu ekleyin. Bir iki çevirdikten sonra tavuk suyu, su ve haşlanmış nohudu ilave edin. Yarım saat pişirip ocaktan alın.