Bir tencereye tavuğu haşladığınız sudan 7 su bardağı koyun. Üzerine pirinci ilave edip, pişmeye bırakın. Ayrı bir tavada tereyağını eritin ve dövülmüş bademi ilave edin. Karıştırarak rengi dönene dek kavurun ve tencereye katın.
Didiklenmiş tavuk etini ve safranlı suyu da tencereye ekleyin. Yumurta sarıları ve nişastayı çırpın. Üzerine limon suyu ilave edin. Kaynayan çorba suyundan bir-iki yemek kaşığı ekleyip inceltin.
Hazırladığınız terbiyeyi pirinç yumuşayınca azar azar ve sürekli karıştırarak çorbaya ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Bir-iki taşım kaynatıp ocaktan alın. Servis tabaklarına aktarın. Nar taneleri ile süsleyerek sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.