Kabak Cipsi
Sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabakları temizleyip ortadan ikiye kesin. İnce ince dilimleyin. Un, su ve tuzu karıştırarak boza kıvamına getirin. Kabak dilimlerini bu karışıma bulayıp kızgın yağda kızartın. Sos için sarmısak, ceviz ve ince kıyılmış maydanozu blenderden geçirin.
-
2
Mayoneze su ekleyin. Blenderden geçirdiğiniz karışımı da mayoneze ekleyip, tuz ve karabiberini ayarlayın. Karıştırıp, kızarmış kabaklarla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL