Soğuk Ananas Tartöleti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ananasın kabuğunu soyup robotta püre haline getirin. Pürenin içine pudraşekeri ekleyip karıştırın. Karışımı tartölet kalıplarına pay edin. Buzluğa atıp dondurun. Kalıpları 3-4 saat sonra buzluktan çıkartın. İnce uçlu bir bıçağın ucuyla kalıplarından çıkarıp servis tabağına alın. Kivilerin kabuğunu soyup halka şeklinde doğrayın. Tartöletlerin üzerini kivi ve çilekle süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL