Frambuazlı Mereng
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurta akı ile şekeri mikserde 15 dakika çırpın. Karışımı krema torbasına doldurun. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye iki adet daire şeklinde sıkın. 90 derece fırında 90 dakika pişirin. Pişen merenglerden birini krem şanti ile sıvayın. Servis tabağına alın. Üzerine dondurma, antep fıstığı ve frambuaz taneleri koyun. Diğer merengi üzerine kapatın. Son olarak frambuaz sosu ve frambuaz taneleri ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL