Cevizli Ve Peynirli Hurma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mikserle oda sıcaklığındaki krem peyniri 6-8 dakika yumuşayana ve akıcı krema haline gelene kadar çırpın. Hurmaları uzunlamasına kesip çekirdeklerini çıkarın. Diğer tarafta cevizleri dövüp bir tabağın içine yayın. Krema haline gelmiş peyniri şanti torbasına koyup hurmaların içini doldurun. İçi peynirle dolan hurmaların açık kalan peynirli kısmını cevize bulayın. Hazırladığınız hurmaları ayrı bir tabağa alarak misafirlerinize yemeğe başlamadan önce aperatif olarak sunabilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL