Şeftali Soslu Krep
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Harç için şeftalilerin kabuklarını temizleyip küp şeklinde doğrayın. Toz şekerle birlikte ocağa oturtup, koyulaşana dek pişirin. Soğumaya bırakın. Krep hamuru için yumurta, sıvı yağ, 1 su bardağı süt ve pudra şekerini iyice çırpın. Azar azar un ekleyip, koyu boza kıvamında bir hamur elde edin. Hamurdan 1 çorba kepçesi alıp, yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin. Hamur bitene dek işlemi tekrarlayın. Ayrı bir yerde krem şantiyi 1 su bardağı soğuk sütle çırpın. Kreplerin içlerine krem şanti sürüp, şeftalili harç yerleştirin. Üçgen şekilde katlayıp, dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    