Tozşekeri suyla karıştırıp kaynatın. Koyulaşana kadar kaynatmaya devam edin. Bademleri kaynar suda bekletip kabuklarını soyun. İncir ve kayısıları küçük doğrayın. Badem, incir, kayısı ve rendelenmiş portakal kabuğunu şurubun içine atın. Suyunu çekene kadar kaynatın. 25x25 cm ebadında bir kalıbı yağlı kağıtla kaplayın. Karışımı kalıba yayın. 1 gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün kare dilimleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.