Çikolatalı Kup Tarifi

Çikolatalı Kup Tarifi

Soğuk soğuk tatlı yemek için en iyi tarif çikolatalı kup tarifi... Muhallebi kıvamında olacak şekilde hazırlayacağınız çikolatalı kup nasıl yapılır?

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Bir tencereye süt, un, yumurta ve toz şekeri koyup iyice çırpın ve ocağa oturtun. Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın ve koyulaşınca tencereyi ocaktan alın.

  • 2

    İçine vanilya ekleyip, karıştırın. Ayrı bir kapta labne peynirini çırpın ve pişen kremaya ilave edip, çırpın. Karışımın yarısını bardaklara paylaştırın. Aralarına kavrulmuş antep fıstığı serpip, tekrar kalan karışımı pay edin.

  • 3

    Üzerini kavrulmuş antep fıstığı ile süsleyin.Soğuması için buzdolabında en az 2 saat bekletip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...