Bisküvili Ve Fındıklı Bar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir tencereye 125 gram tereyağını alın ve kaynama noktasına gelene kadar ısıtın. Bitter çikolatayı ilave edip, eritin. Yumurta sarıları, pudraşekeri ve sütü derin bir kapta karıştırıp çikolatalıkarışıma ekleyin. Ufalanmış bisküvi ve iri dövülmüş fındığı ilave edin. Tüm malzemeyi iyice karıştırın ve orta büyüklükte dikdörtgen bir kaba boşaltın. Beyaz çikolata ve 2 çorba kaşığı tereyağını benmari usulü eritip, bisküvili barın üzerine gezdirin. Donması için buzdolabında en az 3-4 saat bekletin. Dilimleyerek, servis yapın.
Afiyet olsun ..
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL