Orta büyüklükte bir fırın kabını 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile yağlayın. Kalan zeytinyağına elinizi batırıp ekmek hamuruna pide şekli vererek kaba yayın. Üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve çörek otu ile susam serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ekmek hamurunu hazır almak yerine kendiniz de hazırlayabilirsiniz:
2 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
20 gram yaş maya
1 kahve fincanı ılık süt
2 adet kesme şeker
1 çorba kaşığı sıvı yağ
Yaş maya ve kesme şekeri ılık sütte iyice eritip, kenara alın. Unun ortasını havuz gibi açıp, kenarlarına tuz serpiştirin. Erittiğiniz mayayı unun ortasına dökün. Yumuşak kıvamlı bir hamur elde edene dek yoğurun. Kabarması için üzerini örterek oda sıcaklığında 2 saat dinlendirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.