Zırbaç
Malzemeler
Yapılışı
-
1
4 ÇORBA kaşığı sıvıyağı kızdırıp üzerine arzunuza göre doğradığınız soğan ve havucu ekleyerek sote edin. Salçasını ilave edip bir iki çevirin. Etleri tencereye alıp üstüne suyu ekleyin ve pişmeye bırakın. Etler pişince parmak kalınlığında olacak şeklide elinizle parçalara bölün. Ayrı bir tavada kalan sıvıyağı kızdırın. Etleri sarmısak ve kıyılmış fesleğenle sote edin. Yemeklik doğranmış sivri biber ve ikiye bölünmüş kiraz domatesleri sıvıyağda sote edin. Pideleri ısıtıp servis tabaklarına yerleştirin. Üstlerine etleri koyun. Domatesli harcı da etlerin üzerine paylaştırın. Tencerede kalan sosu üstlerine gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL