Pirzolaları bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin ve yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. Sosu için, domates, sivri biber ve soğanı küçük küpler halinde doğrayın. Tereyağını eritip sebzeleri tencereye ilave edin. Üzerine karabiber, kekik ve tuz ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin. Yufkaları 4'e bölün ve bir parçasının üzerine domatesli sostan 1 çorba kaşığı koyun. Pişmiş pirzolalardan bir parçayı alarak muska böreği yapar gibi yufkaya sarın. Diğer parçaları da aynı şekilde hazırladıktan sonra bol yağda kızartıp yeşillikle servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.