Yeşil Zeytinli Nuar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
NUARI dilimleyip büyükçe bir tencereye alın. Üzerine bütünkereviz, 4'e bölünmüş patates ve soğan, ayıklanmamış bütün bir baş sarmısak, defne yaprağı, tane karabiber, tereyağı ve tuz koyun. Tencereye etin ve sebzelerin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Ocağa oturtup 10 dakika hızlı ateşte, 1.5 saat kısık ateşte pişirin. Etleri tencereden alıp servis tabağına yerleştirin. Zeytin sosu hazırlamak için sarmısak ve defne yaprağını
tencereden çıkarın, kıyılmış zeytinleri ilave edin. 10-15 dakika pişirin. Etin üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL