Waterzooi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tavuk göğsünü bir litre tavuk suyunda 30 dakika pişirin. Sebzeleri jülyen doğrayıp (kibrit çöpü inceliğinde), bir bardak tavuk suyunda haşlayın. Haşlama suyunun üzerine krema, tuz, karabiber ve muskat ekleyerek pişirin. Haşladığınız tavuk etini büyük parçalara ayırarak, servis kabına koyun. Hazırladığınız kremalı sebzeleri suyuyla beraber ekleyin. İri doğranmış ve haşlanmış patatesi ekleyip, kıyılmış maydanozla servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...