Üç Tohumlu Somon
Sağlıklı ve kolay bir akşam yemeği için ideal!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kırmızı soğanı piyazlık doğrayın. Kereviz saplarını servis tabağına göre 6-7 cm'lik şeritler halinde doğrayın. Çok az su ile haşlayın. Servis tabağına yan yana koyarak dizin. Yanlarına soğanları yerleştirin.
-
2
Somonu 2-3 cm'lik küpler şeklinde kesin. Bir tabakta karıştırılan susam, çörek otu ve haşhaşa bulayın. Kızgın zeytinyağında kızartın. Sebzelerin üstlerine yerleştirip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL