Türk Usulü Uskumru

Pratik yapılışı, lezzetli tarifi ve şıklığıyla sofralarınıza renk katacak Türk usulü uskumru tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkların deri ve kılçığını temizleyip, incecik doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp ayçiçek yağında sararana dek kavurun. Üzerine balık, dolmalık fıstık, kuş üzümü, yenibahar, tuz ve karabiber ekleyin. Balıklar yumuşayana kadar pişirin. ince kıyılmış maydanoz ekleyip, malzemeyi soğumaya bırakın. Daha sonra limon suyu ilavesi ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL