Tulum Peynirli Domates Dolması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
DOMATESLERİN üst kısımlarını kapak fleklinde kesin. içlerini bir tatlı kaşığı ile boşaltıp kenara alın. iç harcı hazırlamak için, bayat ekmekleri ıslatıp sıktıktan sonra geniş bir kaba alın. Üzerine tulum peyniri, yumurta, tereyağı, ince kıyılmış maydanoz ve dereotunu ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp karıştırın. Hazırladığınız harcı domateslerin içine doldurun. Kestiğiniz kapaklar› kapatmadan bir fırın tepsisine yerlefltirin. Önceden
ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirildikten sonra kapakları üzerine yerleştirin. 5 dakika daha piflirip servis yap›n.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL