Tavuklu Semizotu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SEMİZOTUNU yıkayıp süzün ve derin bir kaseye alın. Üzerine dörde bölünmüş kiraz domates ve piyazlık doğranmış soğan ilave edip harmanlayın ve servis tabağına alın. Diğer taraftan tavuğu haşlayıp irice didikleyin. Tereyağını bir tavada eritip tavuğu ekleyin. Üzerine karabiber, kimyon, pulbiber ve tuz ilave edip soteleyin. Daha sonra semizotunun üzerine ilave edin. Küçük bir kapta limon suyu, zeytinyağı ve tuzu karıştırıp, semizotunun üzerine gezdirdikten sonra servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...