Tavuklu Semizotu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SEMİZOTUNU yıkayıp süzün ve derin bir kaseye alın. Üzerine dörde bölünmüş kiraz domates ve piyazlık doğranmış soğan ilave edip harmanlayın ve servis tabağına alın. Diğer taraftan tavuğu haşlayıp irice didikleyin. Tereyağını bir tavada eritip tavuğu ekleyin. Üzerine karabiber, kimyon, pulbiber ve tuz ilave edip soteleyin. Daha sonra semizotunun üzerine ilave edin. Küçük bir kapta limon suyu, zeytinyağı ve tuzu karıştırıp, semizotunun üzerine gezdirdikten sonra servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...