Tavuklu Enginar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ENGİNARLARIN 4 tanesini, yarım limon suyu eklediğiniz suda yumuşayana kadar haşlayın ve kenara alın. Kalan enginar ve kırmızı biberi küp doğrayın. Arpacık soğanları temizleyin. Tereyağını bir tavada eritip kuşbaşı doğranmış tavuk etini ekleyin ve suyunu salıp yeniden çekinceye kadar pişirin. Üzerine küp doğranmış enginar, arpacık soğan, dörde bölünmüş mantar, kırmızı biber ve sarmısak ekleyin. Kekik, tarhun pulbiber, karabiber ve tuz katıp sebzeler yumuşayanakadar sote edin. Üzerine bir su bardağı sıcak su ekleyip suyunu çekene kadar pişirin. Tencereye en son ikiye bölünmüş kiraz domatesleri ilave edin. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın. Haşladığınız enginarları servis tabağına alın. Üzerine tavuklu karışımı paylaştırıp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.