Tavuk göğsü kuşbaşı doğranıp, orta kararda haşlanır. Piyaz şeklinde doğranan az zeytinyağında sotelendikten sonra üzerine kuşbaşı doğranmış patateslir, tavuklar eklenir ve pişmeye bırakılır. Diğer taraftan kerevizler kuşbaşı şeklinde doğranır kısık ateşte pişen diğer malzemelerin üzerine tuz ,karabiber ve isteğe göre kimyon ile birlikte eklenir.Kerevizler yumuşayınca ocak kaapatılır. Üzerine ince ince kıyılmış kereviz yaprakları ve sızma zeytinyağı gezdirilir.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.