Tavuk But Sarma
 
                                                Tavuğun en lezzetli kısmı olan but ile iç harcın mükemmel uyumundan doğan tavuk but sarma sofralarınıza lezzet katacak
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Harç için küp doğranmış soğanı zeytinyağında hafifçe soteleyin. Pirinç, dolmalık fıstık, kuş üzümü, kesme şeker ve tuz ekleyip 5 dakika soteleyin. Su ilave edip, pirinç suyu çekene dek pişmeye bırakın. Kıyılmış dereotu, nane ve karabiber ekleyip karıştırarak ocaktan alın. 
- 
                    2
                    Tavuk butların kemiklerini çıkarıp, düzgün şekilde açın. Tuzlayıp, ortalarına harcı pay edin. İyice sarıp, ek yerleri fırın tepsisinin altına gelecek şekilde yerleştirin. Üzerine limon suyu ve zeytinyağı sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     CLAUDIO CHINALI
                                                CLAUDIO CHINALI
                                             
                                    