Soyalı uskumru
Sofralarınıza Asya esintili bir dokunuş: Soyalı uskumru
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Uskumruyu ayıklayın ve filetolarına ayırın. Kare parçalar halinde kesilmiş balık parçalarını sıcak suda 5 dakika haşlayın. Suyunu süzüp servis tabağına alın. Derin bir kapta yumurta sarısı, ayçiçek yağı, limon suyu ve sirkeyi çırpın. Sosu haşlanmış balığın üzerine gezdirin. Üzerine susam serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL