Soslu Antrikot

Özel akşam yemeklerinizin yıldızı olmaya aday! Soslu antrikot, hem göze hem de damağa hitap eden, sofistike ve unutulmaz bir lezzet deneyimi sunar.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Sos için tüm sosu malzemesini iyice çırpın. Antrikotları bir kaba alın. Üzerine sosu gezdirin. Elinizle iyice ovun ve en az 15 dakika marine edin (vaktiniz varsa 2 saat buzdolabında bekletin).

  • 2

    Barbeküyü hazırlayın. Marine edilen etlerin her yüzünü 3-4 dakika kadar pişirin. Pişirme süresini, etin kalınlığına ve tercih ettiğiniz pişme derecesine göre ayarlayın.

  • 3

    Pişen etleri kesme tahtasına alın. Etin üzerindeki sostan kalma biberiye, sarımsak kalıntılarını alın. 4-5 dakika dinlendirin. Ardından keskin bir bıçakla dilimleyin.

  • 4

    Servis tabağına alın. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.