Sebzeli Kuzu Buğulama
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını eritip yemeklik doğramış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Üzerine etleri ilave edin. 10 dakika kavurup unu ekleyin. Bir- iki kez çevirip suyu ilave edin ve pişmeye bırakın. Fasulyeleri ikiye bölün. Kalan sebzeleri irice doğrayın. Limonu dilimleyin. Etler yumuşayınca üzerine limon dahil tüm sebzeleri (maydanoz hariç) ilave edin. Tuz ve tozşeker ekleyin. Sebzeler yumuşayana kadar pişirip ocaktan alın. Kıyılmış maydanoz ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL