Levreğin filetosunu çıkarın. Tereyağını bir tavaya alıp eritin. Üzerine cibes otu, yaprakları ayıklanıp ince kıyılmış ısırgan otu ve sarımsak koyup kavurun. Jülyen şeklinde doğranmış havuç ve dörde bölünmüş kiraz domates ekleyin. 1-2 defa çevirdikten sonra tavayı ocaktan alın.
Filetoların orta kısmına hazırladığınız iç harcı uzunlamasına pay edin. Daha sonra filetoların yan ve üst kısımlarını üst üste gelecek şekilde kapatın ve ters çevirip fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine ortadan ikiye kesilmiş kiraz domates, iri parçalar halinde doğranmış sivri biber yerleştirin.
Sumak serptikten sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra üzerine soya sosu gezdirin ve sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.