MARİNE için sarmısak, zeytinyağı, sirke ve karabiberi bir kapta karıştırın. Üzerine dört parçaya böldüğünüz eti ekleyip, 2-3 saat buzdolabında bekletin. Diğer taraftan yumurta akı ve limon suyunu bir kapta çırpın. Susamı düz bir kaba alın. Marine ettiğiniz eti, önce limonlu karışıma bulayıp, süzdürün. Sonra her tarafını susama bulayın. Tereyağı ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını kalın tabanlı bir tavada kızdırın. Et parçalarını, altın sarısı olana dek çevirerek pişirin. Başka bir tavaya kalan 1 çorba kaşığı zeytinyağını koyup, ince kıyılmış sarmısak ve iri doğranmış soğanı rengi dönene dek sote edin. Üzerine kabukları soyulup küp doğranmış domatesi katın ve 1-2 dakika daha pişirin. Kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip ocaktan alın. Dilimlediğiniz etle servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.