ETİ tencereye alıp, üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edin ve et yumuşayana dek pişirin. Soğanları piyazlık doğrayıp, zeytinyağında soteleyin. Üzerine eti ilave edip sotelemeye devam edin. Doğranmış rezene ekleyip, tuzunu ayarlayın. Rezene yumuşayana dek pişirin. Terbiye için un, et suyu ve limon suyunu iyice karıştırın. Azar azar yemeğe ilave edip, bir taşım kaynatın. Servis tabaklarına alıp, üzerine kıyılmış soğan serpiştirerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.