Rezeneli Kuzu Eti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ tencereye alıp, üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edin ve et yumuşayana dek pişirin. Soğanları piyazlık doğrayıp, zeytinyağında soteleyin. Üzerine eti ilave edip sotelemeye devam edin. Doğranmış rezene ekleyip, tuzunu ayarlayın. Rezene yumuşayana dek pişirin. Terbiye için un, et suyu ve limon suyunu iyice karıştırın. Azar azar yemeğe ilave edip, bir taşım kaynatın. Servis tabaklarına alıp, üzerine kıyılmış soğan serpiştirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL