Potted Shrimps(Tereyağda karides)(İngiliz Mutfağı'ndan)
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Karidesleri, yumuşak tereyağını, muskatı, kırmızı toz biberi, yeterince tuz ve taze çekilmiş karabiberi bir tencereye alıp kısık ateşte karıştırın. Bu karışımı küçük kaselere doldurun. Üzerlerine eritilmiş ve süzgeçten geçirilmiş tereyağını ekleyin. 2 saat süreyle buzdolabında beklettikten sonra servis yapın. Salata ve ekmek dilimleriyle birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL