Piliçli Paprikaş

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tencereye margarini alın. Rendelenmiş soğanı yağda kavurun. Domatesi küp doğrayıp, tavuk etleri ile birlikte yağa ekleyin. Kırmızı tozbiber ve tuz katıp, etlerin rengi dönene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı un ilave edin. 5 dakika daha kavurun. 2 su bardağı su ekleyip, tavuk etleri yağıyla kalana dek pişirin. Bu arada hamuru hazırlayın. Bunun için, yumurta, un ve tuzu karıştırın. Koyu, kek kıvamından daha sert bir hamur yapın. Hamurdan kaşıkla alıp, kaynar suya atın ve 15 dakika haşlayın. Servis tabağına hamurları alın. Ortasına tavuklu malzemeyi koyun. Yoğurt ve ince kıyılmış maydanoz ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.