Pazılı Barbunya Pilaki

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BiR tencereye sıvıyağı alıp, küp doğranmış soğanları ve yuvarlak dilimlenmiş havuçları 1-2 dakika soteleyelim. Üzerine salçayı ekleyip birkaç kez karıştıralım. Ardından ayıklanmış barbunyaları ilave edip karıştıralım. 1 Üzerini aşacak kadar su ekleyip, barbunyalar yumuşayana dek pişirelim. 2 Tencereyi ateşten almadan 10 dakika önce üzerine, kıyılmış pazıları ilave edelim. Tozşekeri ve tuzu katıp karıştıralım. Yemeği ateşten alıp soğutalım. Sonrasında üzerine limon gezdirip servis yapalım.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.