Patlıcan Salatası Eşliğinde Kişnişli Tavuk Şiş

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TAVUĞU iri doğrayıp geniş bir kaba alın. Üzerine sıvıyağ, kişniş, taneli hardal, defne yaprağı, tane karabiber ve tuz ekleyip harmanlayın. Buzdolabına koyup en az 2 saat marine edin. Daha sonra iri doğranmış biber ve defne yaprağı ile birlikte çöp şişlere dizin. Izgarada ya da yapışmaz yüzeyli bir tavada önlü arkalı pişirin. Diğer taraftan patlıcanları ocakta ya da fırında közleyin. Kabuklarını soyup ince doğradıktan sonra bir kaseye alın. Üzerine zeytinyağı, limon suyu, sarmısak ve tuz ilave edip karıştırın. Tane karabiberle süsleyip, tavuk şişlerle birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...