Pastırmalı Kavurma
 
                                                Ramazan'da günün mükafatı olacak lezzetler...
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Kıymayı bir tavaya alıp hafifçe kavurun. Tuz ve sıvı yağ ilave edip kavurmaya devam edin. Kıyılmış soğan ekleyip, yumuşayana dek ağır ateşte kavurun. Salça, ceviz ve karabiber ekleyip bir-iki çevirin. Ocaktan alıp, güveç kaplarına pay edin.
- 
                    2
                    Kenarlarına rulo yapılmış pastırma yerleştirip, arzuya göre ortalarına 1'er yumurta kırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5-6 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    