Panelenmiş Ringa Balığı Köftesi
Deniz lezzetlerini çıtır bir dokunuşla deneyimleyin!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balığı filetosuna ayırdıktan sonra baş parmak uzunluğunda doğrayın. Kıyılmış maydanoz, ayçiçek yağında, tuz ve kişnişi derin bir kapta karıştırın. Fileto balığı bu sosa bulayın ve kızdırılmış ayçiçek yağında kızartın. Sos için mayonez ve limon suyunu karıştırın. Kızartılmış balıkla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL