Palamut Pilaki

Palamut Pilaki tarifimizle, deniz ürünleri mutfağının vazgeçilmez bir yemeğini evinizde hazırlayın.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Küp doğranmış soğanı zeytinyağında hafifçe soteleyin. Kuşbaşı iriliğinde doğranmış sivri biberleri ve palamutu ekleyin. 1-2 dakika sonra kabuğu soyulmuş ve kuşbaşı iriliğinde doğranmış domatesleri de ilave edin.Tuz ve karabiberini ayarlayın.
-
2
Üzerine yarım su bardağı sıcak suyu ekleyin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL