Palamut Pilaki

Palamut Pilaki tarifimizle, deniz ürünleri mutfağının vazgeçilmez bir yemeğini evinizde hazırlayın.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Küp doğranmış soğanı zeytinyağında hafifçe soteleyin. Kuşbaşı iriliğinde doğranmış sivri biberleri ve palamutu ekleyin. 1-2 dakika sonra kabuğu soyulmuş ve kuşbaşı iriliğinde doğranmış domatesleri de ilave edin.Tuz ve karabiberini ayarlayın.
-
2
Üzerine yarım su bardağı sıcak suyu ekleyin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL