Palamut Marin

Lezzetli ve hafif bir akşam yemeği için ideal seçenek. Palamut marin tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Temizlenmiş balıktan fileto çıkarın ve parmak uzunluğunda doğrayın. 4-5 su bardağı suda 3-4 dakika kaynatın ve sudan çıkarıp, soğutun.
  • 2
    Sos için derin bir kapta hardal, limon suyu ve elma sirkesini karıştırın. Bir yandan azar azar ayçiçek yağı ilave ederken bir yandan da çırpmaya devam edin. En son soya sosunu katıp, karıştırın. Kıyılmış dereotunu ilave edin ve balığı servis tabağına alıp, üzerine sosu gezdirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...