Palamut Marin

Lezzetli ve hafif bir akşam yemeği için ideal seçenek. Palamut marin tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Temizlenmiş balıktan fileto çıkarın ve parmak uzunluğunda doğrayın. 4-5 su bardağı suda 3-4 dakika kaynatın ve sudan çıkarıp, soğutun.
  • 2
    Sos için derin bir kapta hardal, limon suyu ve elma sirkesini karıştırın. Bir yandan azar azar ayçiçek yağı ilave ederken bir yandan da çırpmaya devam edin. En son soya sosunu katıp, karıştırın. Kıyılmış dereotunu ilave edin ve balığı servis tabağına alıp, üzerine sosu gezdirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...